Karbantartás irányítás a vállalkozásodra hangolva!

ServiceDesk

Munkafolyamatra tervezünk!

Korszerű Karbantartás Irányítás

Digitális karbantartás irányítási szoftverünk lehetővé teszi a munkafolyamot optimalizálását és minimalizálja az adminisztrációs feladatokat. Minden a felhőben van, ezért helyszíni karbantartás esetén is azonnal rögzíteni tudod a elvégzett munka adatait. Próbáld ki!

A ServiceDesk tudja mindazt, amit egy vállalat karbantartás irányításához kell! Mi olyan megoldást kínálunk, amit kifejezetten a vállalkozásod munkafolyamatára szabunk! Gyakorlatilag egy egyedi szoftver készítünk a műhelyednek!

Csaba / CEO – Axflow Services Ltd.

Korábbi karbantartási-irányítási rendszerünk használata rendkívül sok kompromisszummal járt. A ServiceDesk-et kifejezetten a mi igényeinkre szabták, ezáltal sokkal hatékonyabbá vált az adatrögzítés. Kimutatás oldal sokat segít, amikor a túlóra díjakat kell elszámolnunk az alkalmazottakkal.

Felhő alapú munkalapok!

Vezesd felhő alapú munkalapokon az elvégzett munkákat, rögzítsd a felmerülő anyagköltségeket és szerződött alvállalkozókat! Búcsút inthetsz az adminisztrációs hibáknak, mert a felület külső helyszínen és mobil készülékről is bármikor elérhető!

Átlátható ügyfélkezelés!

Nem minden ügyfél egyforma! Egyedi szakmai órabérek beállításával ügyfeleid számára a megegyezett díjazáson készülnek el a munkalapok. Vigyél fel több kapcsolattartót, hogy mindig egyértelmű legyen kit kell keresni!

Alkatrészek, alapanyagok

Munkák során beszerelt új alkatrészek vagy igénybevett alapanyagok rendszerezése és költségeinek elszámolása. Számíts ki a profitot beszerzési és eladási ár mezők segítségével!

Munkatársak és kimutatás

Kövesd nyomon a munkatársak munkaidejét és túlóráit akár perc alapján! Generálj jól szűrhető kimutatásokat, hogy még átláthatóbbak legyenek a belső és külső elszámolások!

Alvállalkozók kezelése

Kövesd nyomon kiszervezett munkáidat alvállalkozók kezelése segítségével. Tudd mikor határidős egy munka és milyen áron ajánlottad ki!

Nyomtatvány exportálása

Exportáljon papír alapú munkalapot a felvitt adatokból. Az így aláírt dokumentum hitelesen igazolja munka elvégzését.

I.

Diagnosztika

Személyes vagy online beszélgetés során megismerjük a karbantartási és adminisztratív munkafolyamataidat.

II.

Megtervezzük a rendszeredet!

A rögzítettek alapján megtervezzük a testreszabott karbantartási szoftveredet és prototípust készítünk hozzá. Ellenőrzést követően pár héten belül lefejlesztjük az egyedi megoldásodat.

III.

Beüzemelés

Ahogy elkészült a rendszer beüzemeljük és személyesen betanítjuk a csapatodat a használatára!

0

Testreszabott

Minden műhely máshogy működik, ezért nincs olyan rendszer, ami hiánytalanul és kompromisszummentesen eleget tud tenni az egyedi elvárásoknak. Mi teljes mértékben személyre szabjuk a funkcionalitást, ami maximálisan illeszkedni fog a karbantartási és ügyfélkapcsolati feladatokhoz!


Megmutatjuk, hogyan működik!